Hvad skal du spise i aften?

broccoli

Har du styr på aftensmaden i aften, men mangler en god salat som tilbehør? Det behøver faktisk slet ikke være så svært. Ofte er det enkle også det bedste.

Denne salat er et fint eksempel på, hvor nemt og simpelt det kan gøres: Skær 1 broccoli i mindre buketter, og giv dem et hurtigt chok i en gryde med kogende vand i 1-2 minutter. Overhæld med koldt vand, så kogningen stopper, og broccolibuketterne stadig bevarer lidt af deres sprødhed. Vend de afkølede broccolibuketter sammen med 1 avocado skåret i store tern, 1 bundt snittede radiser samt en stor håndfuld friskbælgede ærter. Rør 2 spsk. olivenolie sammen med saften fra ½ citron, 1 tsk. flydende honning samt salt og friskkværnet peber, og vend dressingen i salaten.

Servér salaten som tilbehør til hvad som helst; sommerens grillretter, den gode gamle frikadelle eller den klassiske grydestegte kylling…