Redaktionens julefrokost

161124
(Foto: Betina Hastoft)

På SPIS BEDRES redaktion er vi (selvfølgelig) mere end glade for mad, men vi er også gode til at hygge os og komme hinanden ved. Således kombinerede vi en lun sensommerdag faglighed med socialt samvær og slog redaktionens julefrokost sammen med en reel artikel til vores første julemagasin.

Idéen var et hyggeligt sammenskudsgilde, hvor vi hver især skulle medbringe en ret til julefrokostbordet og en lille gave til pakkelegen. Jeg lagde hus til arrangementet og min fornemste opgave var derudover at stå for at style maden og gøre den klar til foto, så vores dygtige fotograf, Betina Hastoft, kunne tage en masse lækre billeder. Vi havde også besøg af en sød makeupartist, som sørgede for at gøre os alle klar til foto.

Mine søde kollegaer ankom med hver deres ret, og jeg havde hjemmelavede juleflødeboller på køl til desserten. Det var en tophyggelig (og lidt hektisk) dag, og selvom solen bragede ind ad vinduerne, formåede vi alligevel at skabe den rette julestemning med lækker mad og snaps, pakkeleg og søde juleanekdoter.

I det nummer af SPIS BEDRE, som er på gaden nu, kan du læse mere om vores julefrokost samt få fingrene i alle de dejlige opskrifter. Nedenfor får du et lille indblik i, hvordan det så ud bag kulisserne…

img_7173

3

4

2

1