De bedste brydebrød

I det nyeste nummer af SPIS BEDRE, som er på gaden nu og frem til den 22. maj, har jeg haft fornøjelsen af at levere ikke mindre end 14 opskrifter. Heriblandt disse 3 velsmagende brydebrød, som er ganske svære at holde fingrene fra, hvis du spørger mig.

Stjernebrød med Nutella og peanuts

Varme hveder med rørt ahornsmør

Krydret brydebrød med cheddar og mozzarella… mums!

Fælles for alle brødene er, at de er lækre og smovsede og lette at bryde fra hinanden med fingrene. Opskrifterne har jeg udviklet og testet mange gange, inden de blev fotograferet af dygtige Columbus Leth. Særligt med brød og kager er det ekstremt vigtigt med mange tests for at være sikker på, de sidder lige i skabet med de rette mængder samt hæve- og bagetider. Der er nemlig efter min mening ikke noget værre end mangelfulde eller upræcise bageopskrifter.

Opskrifterne afprøvede jeg endda også en ekstra gang på redaktionen, da mine søde kollega Sofie skulle optage små trin-for-trin videoer af de tre slags brød. Hvis du vil se, hvordan man folder brødene, kan du klikke her.

Vil du have fingrene i de nemme opskrifter, kan du lige nu købe magasinet SPIS BEDRE nr. 5/2017 i kiosker og supermarkeder landet over. Magasinet byder også på meget andet, som er toplækkert… nem hverdagsmad, friske asparges, nye kartofler, overdådige fusionskager og masser af bacon!