Den daglige madpakke

For mange er madpakken en af hverdagens store udfordringer, og jeg kender også selv udmærket følelsen, der opstår, når man for fjerde dag i træk smører de samme rugbrødsmadder.

Indtil videre smører jeg kun én madpakke om dagen, og min 8-årige datter er heldigvis så tilpas madglad, at de fire halve i hendes madpakke ofte bliver skiftet ud med en sandwich, en hjemmebagt grøn pizzasnegl eller en blandet salat med kogte speltkerner eller fuldkornspastaskruer.

Sandwichen laver jeg enten med hjemmebagte boller (når jeg har haft tid til at fylde fryseren, vel at mærke!) eller med færdigkøbte chiaklappere. Dem er min datter nemlig også helt vild med! Vi rister bollerne, så de bliver lækkert sprøde, og fylder dem med hjemmerørt mayonnaise eller pesto, grøn salat, skinke eller kylling, og agurk, tomat og peberfrugt i skiver. Sandwichen pakker vi ind i plastfolie fra Toppits, som er super nemt at rive af rullen, så min datter sagtens selv kan klare opgaven.

Udover en sandwich eller en salat indeholder hendes madpakke også altid udskåret frugt, friske grøntsager og ind imellem også en lille sundere sød ting som en kærlig hilsen fra mor (-:

SPONSORERET INDLÆG / REKLAME