Mad til små og store fester

På torsdag den 31. maj 2018 udkommer det nye SPIS BEDRE og du kan glæde dig til et ekstra stort magasin på 100 sider! Fyldt med festlig fingermad, perfekte gæstemenuer, nem grillmad og sommerens bedste kager og desserter – kort sagt, alt hvad du behøver for at kunne servere lækker mad til sommerens små og store fester.

Til dette nummer af SPIS BEDRE har jeg blandt andet udviklet opskrifter til 3 gæstemenuer, hvoraf den ene rummer en – efter min mening – helt eminent dessertkage. Det er en saftig mandelkage toppet med bagte stikkelsbær, frisk flødecreme og karamelliseret hvid chokolade, og jeg synes, den egner sig så fint som en frisk og sommerlig gæstedessert. Såvel bunden som de bagte stikkelsbær og den karamelliserede chokolade kan forøvrigt sagtens laves dagen i forvejen, så kagen blot skal samles og anrettes, når du vil servere den.

Da jeg udviklede og testede kagen, serverede jeg den blandt andet for min søde mor, og hun var helt solgt. Jeg måtte love højt og helligt at lave kagen til hende igen og selvfølgelig give hende opskriften, så snart den var kommet i magasinet.

Har du også lyst til at prøve kræfter med min nye favoritsommerkage – eller nogle af de mange andre skønne opskrifter i magasinet – så skynd dig at køb SPIS BEDRE i din nærmeste bladkiosk, eller bestil et abonnement på spisbedre.dk.