Lilla lyksaligheder

Idag udkommer det nye SPIS BEDRE fyldt med nemme hverdagsretter, skønne skærekager, grønne retter fra det vegetariske køkken samt budgetvenlig mad til hele familien. Magasinet byder også på en fin sag, hvor sæsonens lilla råvarer er anvendt på forskellig vis.

Personlig elsker jeg sensommer og især efterår og derfor falder dette fine september-nummer ekstra meget i min smag.

(Forsidefoto: Betina Hastoft)

Forsiden er jeg især stolt over at se på butikkernes bladhylder, da den efter min mening er super enkel og smuk og virkelig indbyder til at gå i sensommerkøkkenet.

Udover tærten på forsiden byder sagen med “lilla lyksaligheder” blandt andet også på en fin appetizer med friske figner og gedeost, en sprød salat med lilla blomkål, spidskål og brombær samt en vegetarisk pizza med rødbeder og rødløg. Alt sammen lilla råvarer, som tager sig flot ud på tallerkenen.

Chokolademazarintærten kan jeg selvfølgelig også på det varmeste anbefale dig at tage et nærmere kig på. Udover en sprød kakaomørdej byder tærten nemlig på en saftig chokolademazarin samt en fantastisk velsmagende solbærganache med en intens farve og ditto smag.

Kan du ikke få fat på solbær, kan ganachen forøvrigt sagtens laves med brombær, blåbær eller hindbær istedet.

Køb magasinet i din bladkiosk allerede idag – så har du alt, hvad du behøver, for at kunne sætte smuk, farverig og velsmagende sensommermad på menuen hver dag!