Julen starter da i november

Hvis du ikke allerede har bemærket det, så er der et nyt, lækkert og ekstra tykt SPIS BEDRE på gaden lige nu.

SPIS BEDRE nr. 11 er det første af årets to julenumre, som er spækket med inspiration og nemme opskrifter til julens favoritmad. Glæd dig blandt andet til flæskesteg, frikadeller og hjemmelavet leverpostej, smukke julekager med indbagt overraskelse, nye bekendtskaber på julefrokostbordet samt risengrød på 4 måder.

Jeg skal selv inden længe igang med fordejen til honninghjerterne på side 38 i bladet, og mine børn sukker efter at få lov at trille årets første pebernødder allerede nu, hvor vi kun lige er gået ind i november måned. Men pyt – jeg ELSKER heldigvis julen ligeså meget som dem, så jeg er helt med på ideen!

(Forsidefoto: Columbus Leth)

Skal du også have fingrene i det nye julemagasin? Køb det i din bladkiosk, eller bestil et abonnement på spisbedre.dk.

(Øverste Foto: Winnie Methmann)