Koldhævede brunchboller – en weekendfavorit

INDLÆGGET ER SPONSORERET.

Åh, de efterårsmorgener. Det er som om min kærlighed til suppe, lune simreretter og nybagte boller stiger i takt med, at temperaturen falder.

Duften af nybagte boller om morgenen er der ikke meget, der kan slå – det skulle da lige være nybagte boller med koldt smør (-:

Derfor er koldhævede brunchboller også én af mine største favoritter. Det er lynhurtigt at røre dejen sammen om aftenen, og om morgenen skal dejen blot sættes på bagepapir og ind i ovnen. Det bliver altså ikke meget nemmere.

Al hjælp modtages med kyshånd…

Som med al andet madlavning er det dog sjovest at stå i køkkenet, hvis alt forløber gnidningsfrit. Og hvis der er noget, der sjældent forløber gnidningsfrit – i hvert fald hos mig – så er det altså al beskæftigelse med plastfolie/husholdningsfilm. Nøj, hvor har vi haft vores kampe!

Men plastfolie skal der altså til, når bolledejen skal overdækkes og hæve på køl natten over.

Derfor blev plastfolien fra Toppits også modtaget med kyshånd. Plastfolien er nemlig først og fremmest utroligt nem at afrive, og bedst af alt – så klistrer den ikke sammen. Og det er nok her, jeg oftest har mistet tålmodigheden og vendt mig mod alufolien i stedet.

Men alufolie er altså bare ikke helt så godt et overdække til koldhævede boller som plastfolien. Denne plastfolie er specielt god, da den lukker helt tæt om skålen – og jo tættere, den lukkes til, jo bedre betingelser får dejen for at hæve. Desuden slipper du for køleskabslugt i dejen, hvilket selvfølgelig også er vigtigt.

Så klart en anbefaling af Toppits plastfolie herfra – sammen med en opfordring til at få bagt koldhævede brunchboller, hvis du ligesom jeg er helt vild med duften og smagen af nybagt brød om morgenen.

Find fx en god opskrift på koldhævede boller lige HER.

Eller prøv mine koldhævede surdejsboller eller koldhævede chokoladeboller fra tidligere her på bloggen.

Mmm… nu får jeg helt lyst til at bage igen!

Læs mere om produktet på: https://www.toppits.dk