New York, New York

God sommer, kære læsere!

Idag byder jeg velkommen til vores praktikant Anna, som kommer med sine bedste bud på anbefalelsesværdige spisesteder i New York. Der er både tale om restauranter og madmarkeder, så der er noget for enhver smag og prisklasse. God appetit!

***

Af Anna Løfqvist, praktikant på Aller Mad:

På visit i storbyen over dem alle.

New York er kendt som byen, der døgnet rundt summer af liv, og der er bestemt noget om snakken. Den mangfoldige storby rummer oseaner af forskellige mennesker og ligeledes forskellige madkulturer og -oplevelser. Jeg har været så privilegeret at bo i New York i et halvt år og har derfor haft mulighed for at besøge en håndfuld af byens finere restauranter og ligeledes snuse til de mere lokale steder, som storbyen også gemmer på. Jeg har samlet de bedste af slagsen til dig lige her, som bestemt er et visit værd, hvis turen går mod staterne.

Urbanspace, East 45th & Vanderbilt Avenue:

Det er et fantastisk indendørs madmarked, der mest af alt kan sammenlignes med det tidligere Papirøen i København. Her kan du spise dig mæt i alt fra sushiwraps, lobsterrolls, stenovnspizzaer, hjemmelavede falafler og meget andet, som det lækre madmarked byder på. Dertil kan du slå dig ned med en forrygende kop kaffe eller en sund og mættende smoothie. Det gode ved madmarkedet er, at det ligger meget centralt lige ved Grand Central Station på Manhattan, og det er et oplagt sted, hvis man er en flok, der rejser sammen. Så kan alle vælge lige den madbod, de ønsker at spise fra, men stadig nyde måltidet sammen.

Besøg hjemmesiden her: https://www.urbanspacenyc.com/

Buddakan, 75 9th Avenue:

Her får du intet mindre end den bedste af den bedste asiatiske mad, du kan forestille dig, i de smukkeste omgivelser. Måske du kan genkende restauranten fra billedet? Hvis du er stor Sex And The City fan, er der nok ingen tvivl. Det var nemlig her, at Carrie holdt sin prøvemiddag inden sit bryllup. Den store og rummelige restaurant byder på forrygende mad, hyggelige omgivelser og fantastisk betjening. Det er en god idé at bestille bord, og det er hele oplevelsen værd.

Besøg hjemmesiden her: https://buddakannyc.com/

NoMo SoHo, 9 Crosby St: 

På denne fine restaurant med jordens smukkeste indgang kan du forvente lækker og indbydende mad i grønne omgivelser. Det er et velegnet sted til både morgen, middag og aften, og jeg vil klassificere det som værende i den lidt finere ende. Det er et yderst billedegnet sted, der befinder sig i hjertet af SOHO.

Besøg hjemmesiden her: https://www.nomosoho.com/nomo-kitchen/

Parker Meridien, West 56th St:

Elsker du en lækker og klassisk amerikansk burger, der samtidig byder på lidt af et eventyr? Så skal du uden tvivl besøge Parker Meridien. Det er et hotel, der bag store gardiner og smalle gange gemmer på en hyggelig burger joint. Det er en skjult lille sag, som bestemt er et besøg værd.

Besøg hjemmesiden her: https://www.burgerjointny.com/56thstreet

Dette er blot et lille udpluk af spændende spisesteder i New York, for listen er meget lang. Hvis du er så heldig, at du får brug for denne guide, ønsker jeg dig en forrygende tur til storbyen 😊